Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!
До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005) | Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010) |
KVED-2010 | ДК 009:2010 перелік секцій |
◄ ► | Секція C | Переробна промисловість |
◄ ► | Розділ 10 | Виробництво харчових продуктів |
◄ ► | Група 10.8 | Виробництво інших харчових продуктів |
◄ ► | Клас 10.85 | Виробництво готової їжі та страв |
Клас | Назва видів економічної діяльності та пояснення до них |
---|---|
10.85 | Виробництво готової їжі та страв Цей клас включає виробництво готових (приготованих, приправлених і зварених) їжі та страв. Ці продукти виготовлені для тривалого зберігання в замороженому або консервованому вигляді, вони зазвичай упаковані та мають етикетку для їх перепродажу, таким чином, цей клас не включає приготування їжі для споживання на місці, наприклад, як у ресторанах. Зазначені страви містять принаймні два інгредієнти (крім спецій тощо).Цей клас включає:
|
Повернутися на початкову сторінку | Відповіді на запитання | Пошук кодів КВЕД | Вигляд сторінки “для друку” |