Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!
До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005) | Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010) |
KVED-2010 | ДК 009:2010 перелік секцій |
◄ ► | Секція C | Переробна промисловість |
◄ ► | Розділ 10 | Виробництво харчових продуктів |
◄ ► | Група 10.7 | Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів |
Група | Назва видів економічної діяльності та пояснення до них |
---|---|
10.7 | Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів Ця група включає виготовлення хлібобулочних виробів, макаронів, локшини та подібних виробів. |
Клас | Назва |
---|---|
10.71 | Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання |
10.72 | Виробництво сухарів і сухого печива; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання |
10.73 | Виробництво макаронних виробів і подібних борошняних виробів |
Повернутися на початкову сторінку | Відповіді на запитання | Пошук кодів КВЕД | Вигляд сторінки “для друку” |