Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!
До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005) | Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010) |
KVED-2010 | ДК 009:2010 перелік секцій |
◄ ► | Секція C | Переробна промисловість |
◄ ► | Розділ 10 | Виробництво харчових продуктів |
Розділ | Назва видів економічної діяльності та пояснення до них |
---|---|
10 | Виробництво харчових продуктів Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад приватний забій худоби. Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах. Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G). Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 „Діяльність із забезпечення стравами та напоями”. Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9. Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3, а знищення відходів харчових продуктів і напоїв – у класі 38.21. |
Група | Назва |
---|---|
10.1 | Виробництво м'яса та м'ясних продуктів |
10.2 | Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків |
10.3 | Перероблення та консервування фруктів і овочів |
10.4 | Виробництво олії та тваринних жирів |
10.5 | Виробництво молочних продуктів |
10.6 | Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів і крохмальних продуктів |
10.7 | Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів |
10.8 | Виробництво інших харчових продуктів |
10.9 | Виробництво готових кормів для тварин |
Повернутися на початкову сторінку | Відповіді на запитання | Пошук кодів КВЕД | Вигляд сторінки “для друку” |