Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2005: Підклас 15.12.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.12.0

Виробництво м'яса свійської птиці та кролів

Цей підклас включає:
  • забій свійської птиці
  • підготовку м'яса свійської птиці
  • виробництво свіжого, охолодженого або замороженого м'яса свійської птиці
  • отримання жиру свійської птиці
  • забій та підготовку м'яса кролів та аналогічних тварин
  • одержування пір'я та пуху свійської птиці
  • забій та підготовку м'яса дичини та дикої птиці
  • забій та підготовку м'яса морських ссавців (китів)
Цей підклас не включає:
  • фасування м'яса за рахунок підприємств оптової торгівлі (див. 51.32)
  • фасування м'яса за винагороду або на договірній основі (див. 74.82)

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011